En ettårsfotografering

Verkligen en första gång för mig. Att våga ta emot ett fotouppdrag för någon som inte tillhör familjen. Ingen liten grej för mig. Men så litade jag på att om familjen i fråga tycker om mina bloggbilder och om de litar på att jag kan fota deras lilla ettåring så får det räcka.

2

Sagt och gjort. Vi prickade in jullovets vackraste dag på basen av väderleksprognosen och i förmiddags var det dags. Vi träffades här i Sundsberg och gick en runda i det vackra (vinter)vädret. Till skogen och till havet.

1

Bjuder på ett par finingar. De och resten av bilderna har levererats till familjen. Många fina skratt fastnade på bild och mycket lek med barr blev det. Så fin förmiddag där jag fick göra det jag tycker om. Tack Ingrid och Daniel för uppdraget och tack lilla E för att du var en underbar liten modell.

2 reaktioner till “En ettårsfotografering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s