Dags att börja läsa?

Sen alla tre säsonger av SKAM var tittade på fyra kvällar förra helgen har det varit tomt. Inga serier eller filmer nappar. Kanske dags att börja läsa igen. Två lediga veckor framför oss. SKAM är livet, var det en som sa. Börjar tro att det stämmer. Bästa serien!

0

Nu låter det som om jag inte hade småbarn och all tid upptogs av dem. Ou yes, men jag talar om den där tiden när Pekka spelar på kvällen. Då behövs någon annan avkoppling än att scrolla instaflödet. Nu ska jag kolla igenom bokförrådet.

10 reaktioner till “Dags att börja läsa?

  1. Kolla på nrk och slå på textningen. Man klarar sig gott med norsk text! Är lite avundsjuk på dig som har den bästa säsongen framför dig! Njut!

   Gilla

 1. Jag har också lite SKAM abstinens, som tur far Maken på jobbresa imorgon och jag har ännu trean framför mej <3 Och lite nya julklappsböcker som plåster på såren sen då den också är slut….

  Gilla

 2. Åh vad andra säsongen var bra! Måste nog se tredje säsongen nu, men ska absolut se den andra på nytt sen 😊 Tack för tipset, skulle antagligen inte ha sett på serien annars!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s