Julstress?

1

Hur har ni det? Här går tiden sakta framåt. Vi har varit inne i en vecka nu. Jag tog en paus hemifrån för skolans julfest igår och idag har jag köpt all julmat och varit på en liten tomterunda. Barnen har sammanlagt varit ute en timme på en vecka. Att annars mår vi bra. Feber och förkylning härjar med oss nu.

2

Barnen har pysslat pynt av hamapärlor. Leo fortsätter att hänga upp alla sina pynt på samma gren. Han vill väl ha koll på sina saker. Jag kan säga att det är ganska få barr kvar på hans gren i dagsläget. Ta bort, sätta tillbaka, ta bort, sätta tillbaka.

3

Och nu börjar hemmet vara i skick för julfirandet. Blommor, ljus och små grankvistar. Mysigare helt enkelt.

4

Idag hämtade jag hem barnens saker från dagis också. Den här har Minea pysslat. En tomte med vattkoppor. Förra årets julminne, helt tydligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s