Sjukstuga, julgran och SKAM

1

Ookej, inte helt som på Strömsö med magsjuka såhär innan jul. Nu är vi inne på våra viktiga isoleringdagar efteråt. Men fortfarande får vi spänna lite för om Pekka också ska falla eller inte. På lördagen när alla var i skick skaffade Pekka världens frodigaste lilla Disney-gran och vi pyntade den. Det var ungefär lika avslappnande som att klämma ner 2-åring i bilstolen medan han ropar ”Jag vill inteeeee!”.

3

Men inte genomruttet. Kvällarna och dagsvilorna under weekenden och idag har gått åt till SKAM-maraton. Ja, jag har sett alla avsnitt, två säsonger, som arenan har att erbjuda. YLE, när ger ni mig nästa säsong? Jag har lärt mig mycket norska under de senaste dagarna men tror inte att jag ännu klarar det utan textning. Vill se säsong tre nu, tack!

EDIT: Okej kunde inte vänta på någon svensk text så nu kollar jag på nrk med norsk text ändå. Tack Linn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s