Simhallspremiär & kalas

Redan igår kväll visste jag att den här dagen skulle behöva bli en effektiv en. Det är inte så att jag gärna lägger en söndagförmiddag på veckostädning men ibland blir det så. Så jag tog tag i städningen och familjen åkte till matbutiken.

1

Fick namnsdagsgodis!

På sistone har Leo blivit så ledsen när han inte fått åka med Pekka och Minea till simhallen. Ockååå imalleeen, vrålar han. Imorse blev det prat om simhallen igen och han meddelade direkt att idag skulle han med. Så den här gången blev det så, att hela familjen åkte till simhallen och Leo fick sin simhallspremiär. Vi trivdes i den varma terapibassängen och solen sken in. Kändes lite som på solsemester. Alla var så ivriga att det kändes som om vi verkligen nu vill boka sommarresa till sol och pool. Alla skulle stormtrivas!

Efter en snabb vända hemma åkte vi iväg på 30-årskalas. Det är så roligt, Minea som varit så rädd för djur stod plötsligt där och krafsade både hund och katt och sa ”mamma, har du märkt att katten är såå mjuk” och ”oj, vad skön päls den här hunden har”. Tänkte inte tro mina öron. Leo i sin tur skötte sig på ett helt annat sätt. Han stod där och pratade med djuren från början till slut och försökte kommunicera med dem. Han som oftast bara trivs i min famn på nya ställen ville absolut vara på golvet med djuren. Mycket bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s