Weekend

På tremis med barnen igårkväll. Överraskade dem med att ha ringt och beställt sushi på vägen hem från jobbet. Efter dagis var de så glada när vi fick gå in till Masa efter vår mat. Om det är någon mat som våra barn hurrar extra mycket för så är det just sushi. Så middagen gick lekande lätt igår.

0

Idag är vi redo att fira jul (lite i förväg) hos min famo idag och Minea vill julpynta. Jag har glömt det helt eftersom jag själv tycker att stjärnor och ljus räcker tills vi tar in granen. Men snart ska jag lyfta ner jullådan och så att vi kan plocka fram tomtar. Jul om två veckor ju. Och noll julklappar fixade. Börjar bli dags.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s