Tjuvstarten

Imorse (eller förmiddags) vid soluppgången släpade vi ut oss till lekparken. Där var ju allt fruset och kallt så alla nappade snabbt på förslag om promenad till vattnet. Vi tog en ny rutt och hittade så fina nya ställen. Tänk att ha detta runt hörnet.

0

2

1

3

4

Till eftermiddagen åkte vi till famo i Ekenäs för att tjuvstarta julfirandet. De flesta juldagar i mitt liv har vi firat hos famo. I år ska hon dock opereras just innan jul så i år firades juldagen redan idag. Vi tog fina bilder av fyra generationer. Kommer att platsa fint i familjealbumet.

5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s