Julmarknad i Ingå

Det har blivit tradition nu, att besöka Ingå julmarknad. Idag var det dags igen. Den här gången blev marknaden en isande kall solskenshistoria. Nu försöker jag mitt bästa för att tina innan det är dags att byta om och åka iväg på 9-årskalas.

1

2

3

4

8

5

6

7

Märker att jag har saknat att blogga dagtid. Nu blir det i regel några kvällsinlägg per vecka här på bloggen, men ibland drömmer jag om hur kul det vore att ha tid för bloggen under dagen också. Ganska omöjligt i vardagen. Men nu har familjen fyra lediga dagar tillsammans så nu kanske jag hinner med det. Minns fortfarande när jag var mammaledig första gången och jag lätt kunde slänga in tre blogginlägg per dag. Ingenting konstigt alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s