Ute i kylan

1

Ni vet från tidigare att jag har som mål att promenera efter barnen från dagis en gång i veckan. Det här innebär ungefär att jag kör hem fort från jobbet, byter till utekläder, klickar fast ståbrädan på vagnen, tar med den och vandrar raskt iväg. Fortfarande känns det lyxigt att hinna med det här målet ibland.

Idag hade vi sällskap av Fanny och flickorna. Då brukar det bli lite extra lek på vägen, så även idag. Idag hade vi också städning här hemma (samarbetsinlägg på kommande!) så vi höll oss borta hemifrån och fick vara hemma hos Fanny under tiden. Så kul!

2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s