En serveringsvagn

… eller skottkärra som barnen kallar den. I början av köksrenoveringsplaneringen (den första i mitt huvud) hade jag tänkt att det skulle vara en platsbyggd bänk under fönstret. Men så småningom ändrade jag mig och när planen blev som den blev tänkte jag direkt att en serveringsvagn skulle bli det ända rätta att ha vid fönstret.

1

Länge surfade och funderade jag. Valet stod mellan Normann Copenhagen Block och den här Calligaris Tray Roller. Tre saker avgjorde matchen till Calligaris fördel. 1. Den går i samma stil som köket. 2. Måtten är perfekta. 3. Jag har aldrig sett den hos någon. När jag googlar serveringsvagnen hittar jag bara produktbilder. Inte en enda hemma hos någon. Inga bloggbilder. Det är ovanligt nuförtiden.

2

Och såhär ser det inte ut längre. Inte så att vi skulle ha fått trösklar på plats, nej nej. Men jag tröttnade på kvällsmörkret och hängde upp julstjärnan i köksfönstret. Genast så mysigt till kvällen. Och jag som brukar hålla mig borta från julmusik rätt länge har idag lyssnat tre varv igenom Pentatonix julalbum. Nå snart lillajul, eller hur!?

2 reaktioner till “En serveringsvagn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s