Hos Efva Attling

Inte som i hos Efva, Efva, utan som i hennes butik. Blev bjuden till ett evenemang inne i Efva Attling butiken i Iso Omena ikväll. Och egentligen ville jag ha allt, men hur gick det?

2

Har testat en av parfymerna nu längs hösten och ville absolut köpa den idag. Miss Butterfly. Så den blev det. Och smycken givetvis. Har sen förra hösten haft det här Pencez de moy armbandet på önskelistan. I dag kunde jag inte stå emot. Både armbandet och tillhörande örhängen fick åka med hem. Armbandet jag har på mig på bilden var redan testat av flera kunder. Mitt nya skiner som bara vad i asken ännu.

3

Här står Fanny vid kassan. Allt som vi ville ha men som vi inte shoppade nu fick vi noggrannt uppskrivet på vackra kort. En liten önskelista att sticka i handen på sin man, med julen på intågande och allt. Min önskelista hamnade redan på Pekkas bord.

4

Efter shoppingen gick vi till Makaronitehdas för en god middag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s