Glöggsäsongen inledd

Efter att Pekka hjälpt Anni och gänget med flytten och jag varit ute i snön med barnen en hel del var det dags att tända ljusen och inleda glöggsäsongen med Jesse, Linda och bebben. Det var bara julmusiken som saknades. Men den får nog vänta några veckor ännu.

1

2

4

3

Vi fick en mysig kväll barnfamiljestyle. Ni vet med diverse avbrott, kall glögg i glaset och allt det där som man redan är mer än van vid. Ändå så glad för den här tiden på året när kraven på lyckad kväll är att träffas och tända ljus och bara umgås.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s