Lördagsstämning och mammans fest

Alla är ivriga på att valsa runt och hjälpa till i köket nu. Det blev helt annan stämning i köket nu med den nya öppna planlösningen. Och allt det nya är så spännande, speciellt för Leo. Han hjälper och stjälper många gånger per dag här.

1

2

Alla helgons dag och självklart ett besök till svärfars grav. Vi tände ljus, barnen putsade gravstenen och vi sjöng en sång tillsammans. Det finns ungefär två sånger som hela familjen kan sjunga med i från början till slut. Valet stod således mellan Blinka lilla och Lilla snigel. Det blev Blinka lilla.

3

Hemma igen blev det skidning och åk med sparkbrädan. Till vintern har den fått medar istället för däcken den brukar ha. Så kul och mycket lättare att hålla balansen med, så också Leo klarar den bra.

4

5

Medan Leo sover på dagen brukar Minea få en iPad-stund. Nu har Pekka köpt de gulligaste lurarna till barnen. Minea älskar att ha dem på öronen eftersom de är så mjuka.

6

Vid middagstider kom Malin och Rodrigo till oss. Vi kastade i oss en tortilla innan vi åkte iväg till mammans 60-årsfest. Det blev en alldeles härlig kväll med middag, roligt program och en massa dans. Tack mamman och alla andra inblandade!

7

9

8

4 reaktioner till “Lördagsstämning och mammans fest

  1. Tack världens ljuvligaste döttrar <3 Tänk att just jag har fått er!!! Love you. Kramar också till världens finaste toastmastrar. Utan dem hade festen blivit en pangkaka ;) Kramar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s