God morgon lördag!

1.JPG

Barnen och jag vaknar i lika god tid som vanligt. Vi vill ju maxa. Hahha. Egentligen vill jag sova men har aldrig kunnat göra det på morgonen. Så nu är klockan 6.40 och räkningar är betalda och snart ska vi börja fixa ihop frukosten. Tänker croissanter, bacon, ägg och allt det där som hör en helgfrukost till.

Andra planer vi har idag är att åka till svärfars grav och vara ute i vintervädret. Till eftermiddagen får vi Malin och Rodrigo hit. De ska vara med barnen medan vi föräldrar ska gå på mammas födelsedagsfest. Packar med klackar och kamera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s