En stor dröm har gått i uppfyllelse

1

I förrgår (torsdag), två veckor och en dag in i köksrenoveringen, såg det ut såhär. Vi hade fått rinnande vatten i kranen och allt elarbete var klart. Det började se klart ut helt enkelt. Bara skåpdörrarna och lite annat fix saknades.

2

Ni vet att vi blev lovade att köksrenoveringen skulle vara klart igår (fredag). Helt klart blev det inte men vi fick flytta in i köket i alla fall. Men vissa saker ska ännu åtgärdas, varav den mest synliga är skåpdörrarna som ska vara framför kylskåp och frys ännu saknas. Handtagen saknades i leveransen, så dörrarna gick inte att fästa ännu. Oberoende av att lister saknas här och där så har vi flyttat in i köket. Med besked.

Alla lådor har tömts och innehållet bor nu i köksskåpen. Syster med familj har varit här och hjälpt till med allt. Männen har skruvat upp String-hyllan på sin nya plats. Vi har haft på diskmaskinen och kokat mat samtidigt som man kunnat umgås med folk i resten av nedre våningen. Helt enligt visionen. Det är något speciellt när visionen stämmer så otroligt väl med hur det slutprodukten blir. När man lagt ner så mycket energi på något och det blir så bra. En stor dröm som gått i uppfyllelse, detta kök!

1

2

3

4 reaktioner till “En stor dröm har gått i uppfyllelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s