Brunch och annan lördagsgöra

2

1

Roligt att se köket i dagsljus idag. Nu såg jag hur mycket som påriktigt hänt. Här på bilderna ovan ser ni också hur en gammal dörrkarm med sina gångjärn är borttagen och nya skivor är uppsatta. De ska få glasfibertapet, bli målade och få lister ännu såklart. Och spisfläkten. Där är den. En av två modeller som skulle ha passat hos oss. Ibland är det inte så stora val som behöver göras. Bara att titta på måtten, färgen och formen och så har man den.

Sen gick vi på brunch på Min Krog. Njöt av att äta god mat. Det har vi förresten varit bra på att fixa till. På onsdag Baskeri & Basso, på torsdag sushi när Malin var hos oss, igår tortillas hos syster och idag brunch. Helt okej! Sen åkte vi till mamma och S till eftermiddag och kväll. Ganska mycket tid borta hemifrån nu som ni märker.

3

5

4

Nu väntar vi med iver på Så mycket bättre – säsongspremiären.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s