En uppdatering från köket

Äntligen känner jag att jag har ro att sätta mig i soffan med datorn i famnen. Dags för en liten uppdatering angående vad som hänt i köket under veckan som gått.

På måndagen levererades alla delar av köket i två olika bilar. Under tisdagen hade en hel del av stommarna byggts och det började likna ett kök.

1

På onsdagen var jag själv borta från morgon till natt. Men ni vet, Kauko ringde och Pekka skickade bildrapport. På natten måste jag självklart ännu gå in och fiilistele i köket en god stund. Under den här dagen hade de byggt vidare. Fortsatt att jämna tak och vägg där det försvunnit en vägg.

0

1

2

Igår, på torsdagen, flyttades spisfläktsröret till exakt plats och taket och väggen fortsattes att jämnas. Och målandet förbereddes. Idag fortsatte jämnandet, man la in glasfiber på ställen där det saknades och började måla. Och såhär ser det ut just nu.

1

Idag bestämdes även de slutliga platserna för kontakterna som ska vara integrerade i stenskivan. Så nu är de slutliga måtten skrivna och skivan är under arbete. Stenskivan levereras och monteras på onsdag eller torsdag och dagen efter det ska köket vara klart. I väntan på det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s