En köksleverans senare

Tur att vår remppa-Kauko ringde och förvarnade mig om att det finns ”lite köksdelar i vardagsrummet också”. För jo. Idag är det trångt här i vårt allt-i-ett-rum. Alla delar hade inte fått plats inne i köket.

0

1

Men vet ni hur otroligt skönt det är när Kauko är på plats hela tiden och sköter allt? Vi bara kommer hem (sent förstås) och värmer lite mikomat och leker i övrevåningen och fotar framstegen. Allt skrot är borta och man ser hur snyggt det är ihopplockat efter en arbetsdag. När transportfirmor ringer mig under dagen kan jag bara hänvisa till montören som finns hemma hos oss. Och så rings vi lite igen på eftermiddagen med Kauko. Han uppdaterar mig varje dag med framstegen. Helt bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s