Slut på helg

Så var den helgen över. Jag har läst en massa. Vi har kalasat med en liten 1-åring idag. Vi har hållit oss inom våra målartejpsgränser. Det finns vissa tejpbitar som visar var barnen får ta en titt innanför plasten till köket men de får inte stiga över.

Till och med 2-åringen, han som äter kvällsflingorna med tång (se sista bilden) har hållit sig fint innanför gränsen.

1

2

3

4

Imorgon kommer köksleveransen. Hur spännande?!

4 reaktioner till “Slut på helg

 1. Siis mikä tyyli! ;) Arvostettavaa. Olen lukenut blogiasi jo säännöllisen epäsäännöllisesti kohta vuoden enkä ole ikinä tainnut jättää mitään merkkiä itsestäni. Ja ihan aluksi en edes tajunnut, että asumme myös samalla ”kylällä”, joka toki teki taas lukemisesta entistä mielenkiintoisempaa. Kuvat on kauniita ja seesteisiä ja saat tavallisen arjen näyttämään niin mukavalta, mitään muuta en blogeilta toivokaan.

  Tuli kakun koristeesta mieleen, että kohta on aika alkaa suunnittelemaan esikoisemme 1v synttäreitä, mikäpä sen hauskempaa. Tsemppiä keittiöremppaan! Itse suunniteltu keittiö on edelleen haaveissani. Uudiskohteessa oli valitettavasti tyydyttävä valmiiseen ratkaisuun. Ei tosin huono sekään.
  T. EllenR
  https://helpostionnellinen.com

  Gilla

  1. Kiitos kommentistasi! Nyt kun luen läpi sun blogitekstejä niin tiedän, että varmaan ollaan törmätty kylällä! Tosi kiva että luet ja viihdyt! :) kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s