Rapport köksrenovering, dag 2

Det är ingen svår uppgift att minimera tiden här hemma just nu. Jobbmängden är stor och dagarna är långa för hela familjen. Vi börjar komma till tiden då det är mörkt när vi åker iväg och börjar skymma efter middag när vi vill ut tillsammans.

Men jag visionerar. Tänker mig en massa tända ljus på den nya köksbänken. Snart!

Idag kom nämligen dagen som jag drömt om och väntat på länge. Dagen då väggen mellan kök och matsal revs. När jag parkerade utanför huset tjöt jag till av glädje. Jag såg genast till terrassen på andra sidan när jag tittade in genom köksfönstret. Hurra! Barnen förstod inte riktigt vad jag höll på och sjåpade mig över. Men så fort de fick titta innanför plasten ropade de också till. Jeee!

1

2

Innan resten av familjen får stiga innanför dörren går jag in och dammsuger. (Hahahaha!) Det är lite svårt att hålla snyggt under en renovering om man säger så. Trots att de plastat ingångarna till kök och matsal har ett lager finfint vitt damm lagt sig över allting i huset idag. Man får väl vara tacksam för sina vita möbler och grejer den här gången. Säkert värsta dagen idag med väggrivningen. Tror att det var den dammigaste dagen idag.

3

Ikväll var jag en sväng till Crazy days och när jag kom hem blev jag igen så glad när jag tittade in genom köksfönstret. Så ljuvligt, nästan overkligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s