Veckoslutets melodi

1

Här har vi en 2-åring med de mycket viktiga brillorna på. Ibland undrar man om han ser något alls inomhus klockan sju på morgonen när de ändå ska vara på.

2

Igår blev det Veronika Maggio för mig. Bestämde mig så sent som i fredags att jag skulle gå.

3

Vilket intensivt veckoslut. Vi har packat ner det mesta ur köket. Lådorna ska få stå i klädrummet. Med barnen talar vi om att det ska bli så roligt med renovering, som ett litet äventyr när halva nedrevåningen ska vara inplastad och vi får leva på ett annorlunda sätt i någon vecka.

2 reaktioner till “Veckoslutets melodi

  1. Haha, kommer ihåg när vi hade köksremppa för typ 20 år sedan och jag och min lillebror tyckte det var SÅ spännande att äta micromiddag i ett litet rum utanför badrummet i en månad. Tror inte våra föräldrar tyckte det samma 😅

    Gilla

    1. Ljuvligt!! Vårt vardagsrum kommer att agera mikrokök nu under remppans gång. Får se vad det blir. Gissar på att vi är ute en hel del och fortsätter vara stammisar på lokala sushirestaurangen :D

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s