I väntan på köksrenoveringen

Ska nog just lägga mig men vill absolut titta in och önska er glad fredag! Ikväll funderar vi på vårt gamla kök. Lägger det till salu och så. Och så äter vi tapas.

1

Så svårt att förstå att om fem dagar börjar köksrenoveringen med att de kommer och river ut vårt gamla kök och river väggen mellan kök och matsal. Om bara tio dagar ska vårt nya kök anlända och då ska det börja byggas. Så urspännande. Som jag sett framemot detta. Och nu ska det ske. Den lite tråkigare biten är all packning som ska ske nu innan.Och den lilla detaljen att vi ska leva utan ordentligt kök i två veckor. Men det kommer vi att fixa, såklart.

Ha en skön weekend alla!

4 reaktioner till “I väntan på köksrenoveringen

  1. Ska bli roligt att få se bilder sen! 2 veckor utan kök klarar ni nog. För ett par år sen var vi 5 veckor utan kök. Trodde det skulle vara hemskt, men i slutändan gick det bra. Vi hade då sex småbarn hemma ;)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s