Två dagar

Det har varit en intensiv men väldigt väldigt bra septembermånad i år. Jag gillar verkligen september. I år fyllde jag 30. Leo fyllde två. Det var kalas på kalas och sedan åkte vi iväg på vår Barcelonaresa. Mamman, systern och jag.

Det tog några dagar innan jag landade i vardagen igen. Har svävat lite sen jag kom tillbaka. Vet att semester gör så gott men dagarna efter kan vara ganska tunga. Imorgon åker Pekka iväg på arbetsresa så det är lite skralt om familjetid just nu.

Vi bestämde oss för att ta två dagar bara med familjen. Igår blev det en ordentlig utedag med sagoskogen, friidrott och fotbollsmatch. Idag har vi varit på familjegymnastik hela gänget. Till eftermiddagen får vi se vad vi hittar på.

1

2

3

6

4

5

Ibland tröttnar man på hemvägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s