Dag 2 – torsdag i Barcelona

Dags att fortsätta reseberättelsen med torsdagens program. Detta var resans absolut lugnaste dag. Vi inledde med hotellfrukost och promenerade sedan den dryga kilometern från hotellet upp till Miramar (Montjuïc) därifrån linbanan ner till stranden gick.

21

23

Det var en spännande tur på bara dryga fem minuter med vackra vyer över staden, hamnområdet och stranden.

24

25

26

Efter en promenad längs strandgatan tittade solen fram lite mera och vi gick ner till stranden och stannade där några timmar med en lunchpaus någongång under dagen. Den här dagen var så avkopplande att jag inte minns något om klockan. Tror inte ens att jag kollade på klockan en enda gång. Vi bara njöt och förundrade oss över hur perfekt stad Barcelona är när det är världens lättaste att kombinera stads- och strandsemester på det här viset.

27

28

29

Promenaden hem via Port Olympic och Port vell blev lång och visst kom vi upp i många kilometer promenad också den här dagen. På kvällen åt vi tapas på Blai igen.

32

2 reaktioner till “Dag 2 – torsdag i Barcelona

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s