En vecka kvar

1

När vi bokade resan i början av sommaren kändes den så avlägsen. Det är svårt att tänka sig in i september när man just ska inleda en sommar. Men nu har halva september just passerat och det är dags för vår Barcelonaresa om en vecka. Det blir mamma, syster och jag. De två senaste åren har vi rest till Köpenhamn. Nu blir det en lite längre resa när både mamma och jag firar jämna år i höst. Väntar så!

4 reaktioner till “En vecka kvar

  1. åh vad härligt med Barca! önskar en rapport sen efter resan med ”Must see, must do” därifrån :) Går i tankarna med att resa med maken i eventuellt januari eller mot våren och vore ju super med tips!
    trevlig resa! och tack för en fin blogg, är en trogen läsare sedan många år tillbaka men kommenterar sällan.

    Gilla

    1. Hoppas du sett mina inlägg om resan nu! Vad roligt att ni ska åka dit. Så ljuvlig stad! <3 Roligt att du läser och tycker om bloggen! :)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s