Firat med släkten

1

Idag fick alla hjälpas åt för fullt för det skulle bli fest till eftermiddagen. Med facit i hand från förra veckoslutet när min 30-årsfest blev flyttad på grund sjukt barn visste jag att att man inte ska baka något i förväg. (Det hade jag heller inte gjort då eftersom jag visste att enterorisken fanns.) Så liksom förra veckoslutet städade jag igår och lämnade all bakning tills idag. Och hurra! Idag blev det kalas. Så vi hade mycket att syssla med.

3

Så anlände gästerna klockan tre och kalaset kunde börja med bubbel. På bordet fanns igen en salig blandning färdigt och hembakt, precis som alltid. På Mineas begäran blev det macarons. Därtill sachertårta, äppelkaka och olika kex.

4

Den här gången fick min nya favoritpaj stå för det saltiga. Jag gjorde den första gången till min fest för två veckor sedan. Recept här. Idag delade jag samma mängd i två vanliga pajformer.

5

Som ett barn på julafton. Oj vad fina gåvor jag fick. Bland annat tekannan från Marimekko som jag länge haft på önskelistan. Den packar jag upp ur paketet just här på bilden.

Nu laddning inför ny vecka.

6 reaktioner till “Firat med släkten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s