Lite kvällsutmaning

2

Så varmt och skönt ute idag. Inte många minuter jag hann njuta av solen idag. Onsdagar är riktiga maratondagar för familjen. Efter barnens läggdags drog jag ändå ut på en liten länk. Har bestämt mig för att börja springa lite ibland.

Nu äntligen känner jag att min kropp är stark nog efter graviditeter och förlossningar. Nu låter två år som en lång tid kanske. Men jag har gett kroppen tid, låtit den pausa från spring och hopp. Nu vill jag börja på med lite träning igen. Kommer aldrig att lämna mina livsviktiga promenader men lite utmaning i form av löpning ska bli kul. Har saknat träningsvärken lite faktiskt.

2 reaktioner till “Lite kvällsutmaning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s