Hej september!

Varje år, vid denna exakta tidpunkt känner jag Vasaluften. Fem studiehöstar i Vasa har satt sina spår. Den sista weekenden i augusti var det dags att åka tillbaka till studiestaden efter en lång sommar på hemmaplan. Luften blev kall. Dimman kom. Och den magiska nystarten väntade. Så var det varje höst.

Och nu när jag fortfarande klänger mig fast vid den blommiga bomberjackan som fladdrar i vinden och jag går ut i den sjugradiga morgonen känner jag den direkt. Vasaluften. Doften, kylan, hösten. Det är september.

0

2 reaktioner till “Hej september!

  1. Hej, dett har inget med inlägget att göra. Tänkte baka morots cupcakes till min dotters kalas o kom ihåg att du brukade göra sådana. Sökte receptet här på bloggen o vill fråga ett par saker. Har du någon färg i frostingen? Den ser så rosa ut på fotona? O morötterna i smeten, ska de vara fint rivna eller..?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s