Fest för mina 30 år

Om några dagar fyller jag 30. Igår samlade jag mina bästa hemma i vår trädgård. Några kunde förstås inte komma men många var med och firade. Och som vi firade. Min syster och jag hjälptes  åt med mat och kakor. Pekka skötte baren med bravur. Det var dans i flera timmar. Stolar och bord behövde snabbt flyttas ner från terrassen så att vi kunde få ett ordentligt dansgolv. Här har vi en kväll jag sent kommer att glömma. Helt, helt underbar!

2

3

4

5

6

8

7

Ett stort tack till alla som deltog på sätt eller annat. Folk som deltog i gåvor fastän de inte kunde delta. Folk som skickade hälsningar. Barnvakter som ställde upp. Grannar som stod ut. Och alla och allt som gjorde kvällen helt perfekt för mig. <3 Tack!

Nästa weekend fortsätter festligheterna med släkten. Jess!

4 reaktioner till “Fest för mina 30 år

  1. Grattis Danni!
    Vi tyckte det var roligt att höra att grannarna hade det så roligt :D sällan hör man något annars här i byn… Lite var det nog svårt för barnen att somna men några gånger om året kan man stå ut med det ;) kanske Sommartider lät bäst men sen somnade jag också :D :D :D

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s