Köksplanen

Så kommer det då att bli, vårt kök. Det är helt otroligt att tänka att väggen kommer att falla. Min dröm! Jag kommer att få en vit, rund spisfläkt. Min dröm! Det kommer att bli en lite marmorlik vit stenyta. Min dröm! På vissa punkter har jag självklart fått kompromissa när det gäller det nya köket. Främst kanske på budgetfronten (fått höja budgeten alltså), eftersom jag inte varit villig att kompromissa på så många andra punkter. Så typiskt mig!

1.JPG

På bilden visas mikron, ugnen, spisfläkten och bakskivan som grå trots att de alla kommer att vara vita i verkligheten. På väggen som finns precis där bilden är tagen ifrån kommer höga skåp, så att vi inte förlorar något förvaringsutrymme alls trots att övreskåp försvinner när väggen faller.

Så spännande allt detta! Nu ska vi bara klara av några födisfester och någon liten resa innan allt detta börjar verkställas om drygt två månader.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s