Ett semesteravslut

1

Ett glas sangria och middag med sommargänget i eftermiddags som tack för en fin semester. En semester som passerat i raketfart. Har en sommar någonsin tidigare rusat fram såhär? Eller gör den det varje år? Men nu kändes Pekkas fyra veckor som en och en halv. Ett par dagar är barnen och jag ännu hemma men på onsdag är vi redo för vardag igen.

Här har vi en häftig höst att se framemot. Vänners bröllop. Jag ska fylla 30. Leo ska fylla två. Det blir Barcelona och köksrenovering. Och så jobb och dagis förstås. Mycket roligt att se framemot helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s