Härliga sommarminnen

De senaste dagarna har varit så fina. På onsdagen åkte vi spontant för att se Sound of music på Raseborg en tredje gång. Det kanske inte kom som någon överraskning direkt. Det var lika vackert som tidigare. Så glad att vi gick ännu en gång.

På torsdagen var det frissadag och hälften av mitt hår kapades av. Så jag är tillbaka i min korta frisyr igen. Därefter åkte vi iväg till Borgå för Porvoo popfest, främst för att lyssna på Antti Tuisku men också Sanni och Popeda. Sanni hörde jag första gången live och hon hade en fantastisk show. Antti toppade alla förväntningar. Så suverän artist att!

Igår, på fredagen åkte vi lite trötta iväg hela bunten till Ekenäs för lunch, lek och shopping på Lindas outlet! Idag sista dagen om jag förstod rätt.

Till kvällen åkte jag in till stan för att möta upp tjejerna. Vi firade Kiras födelsedag med drinks på Holiday och middag på Lonna. Så fin kväll! Här har vi sommarminnen att plocka fram mitt i kalla vintern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s