Klobben idag

Nu har säsongen för blåalger satt igång och man får studera lite extra innan man doppar tån i havet på morgonen. Både Esbo och Kyrkslätt är riktigt bra på att uppdatera algläget på morgonen. Så vi studerar vid frukosten och åker till stranden utan alger. Till vår lycka var Klobben algfritt idag.

1

2

3

Ni vet, för drygt fem år sedan gick vår bröllopsfest av stapeln just här ute på Klobben. Så stället är faktiskt helt speciellt för oss. Efter simning och strandlek ville vi visa barnen var bröllopsbilden på oss är tagen. Den som är en stor canvastavla i vårt sovrum. Minea som älskar att fota fick ta en bild på oss på samma ställe idag. Lite after beach snygga och allt.

5

7

4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s