Torsö idag

När jag varit på köksplaneringsträff och Minea haft kompis på besök åkte vi iväg till Torsö. Några bilder idag från stället där vi tillbringat många somrar tidigare när mommo och moffa hade sitt sommarparadis där. Nu tar vi bara korta dagsturer även om jag drömmer om att ha ett eget sommarparadis här någon dag.

På något vis är det så härligt att få visa sina gamla favoritställen för sina barn och det bästa är såklart att ha min mommo med som kan berätta allt man behöver veta och minnas tillsammans med henne. Hur hårt vi sprang till det gamla färjfästet när vi såg Sunnan, hur dockkärrorna skakade mot den gamla asfalten och hur man gick och borstade tänderna nere vid tvättstället. Och doften av tallskog och havsluft. Oslagbart.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s