Sådär spontant

Vilken dag! Vid frukostbordet kläcktes idén om Borgå idag. Och så fick det bli. En snabb packning av väskan. Bästa vagnen för vila och kullersten med i bakluckan och menoks!

Lek. Lite shopping. I den otroligt härliga leksaksaffären förstås och en kjol till mig inne på Noa Noa. Lunch. In och ut i alla härliga små butiker. Muminlekparken. Glass vid ån.

1

3

2.JPG

4

5

Så åkte vi hemåt. Tänkte vi. Men när vi skulle välja vid ring III, hemåt eller mot stan, blev det ändå stan med Löyly i tankarna. Vad är det som drar ditåt hela tiden? Denna gång var det inte aperol spritzen i alla fall. När vi hängt där en stund och stött på systeri och hennes väninna i samma väva var det dags att åka hem igen. Flyga lite drake, bada och sedan sova.

6

7

Så satt vi där i kvällssolen med Pekka och funderade på hur annorlunda våra dagar såg ut förra sommaren. Det var dagsvilor och mattider till höger vänster. Ni vet att jag är rutinmänniska ut i fingerspetsarna. Men tänk vad det underlättar när bara ett barn behöver dagssömn och när det inte är på minuten med maten. Då gör man spontandagar såhär! Härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s