Hello, it’s me!

Nu ska jag titta in här innan jag dyker in i nästa bok. Helt enligt sommartraditionen läser jag igen. Mest läser jag förstås när barnen vilar och sover men stundvis erbjuder jag alla en liten lässtund och då tar vi alla varsin bok (Leo tar tio) och så sitter vi var vårt soffhörn eller fåtölj och läser. Och när kvällen kommer är det läsning och fotboll som gäller.

Ska lägga in några sommarbilder från de senaste dagarna också.

Tänk att få ett sådant kort på posten. Då blir man rätt glad, va.

Imorse gjorde vi Angry Birds parken igen. I den parken finns lugnt sagt världens bästa trappa för att träna att gå vanligt ner för trappan istället för att backa ner. Leo gick upp och gick ner och upp och ner. Rutscha hann han inte så mycket med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s