Sound of Music

Alltså blev så otroligt glad för ett år sedan när jag fick reda på att det Raseborgs sommarteater skulle sätta upp Sound of Music sommaren 2016. Vi har nämligen sett Sound of Music på Raseborg år 1993 också. Då skulle jag fylla sju år. På den tiden fick man köpa kassetter med pjäsens sånger. Och som vi lyssnat sönder den kassetten hos gammelmoster i tiderna. Och sjungit. Som vi sjungit dessa sånger i hårborstar som mikrofoner.

3

Så idag var det otroligt fiilis att höra samma sånger och kunna alla ord (nåjo, vissa ord kanske man uppfattat lite fel som sjuåring, så stundvis skrattade syster och jag gott åt våra små missar). Otroliga sång- och skådespelarprestationer på Raseborg i år. Fast det tycker jag att de kan briljera med varje år.

2

Den tre timmar långa pjäsen var en svettig historia denna eftermiddag. Men man kan lugnt säga att vi hade tur med vädret. I andra akten kom molnen och när vi körde iväg från parkeringsplatsen började det regna.

1

Rekommenderar varmt att se pjäsen. Är inte helt säker på att denna ena gång räcker för mig denna sommar. Vi får se.

8 reaktioner till “Sound of Music

      1. Vi båda älskade den. Så himla duktiga sångare och bara slutscenen är ju värd 25 € för att se. Magiskt! Jag passade på att se den två gånger. Föreslog för min sambo att se den ännu en tredje men han förstod mig inte alls. Antar att du förstår mig 😄 hehe.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s