Bra för hemmet

Faktiskt bra med en regnig dag mellan varven. Har fått ett och annat problemområde upprett här i hemmet. Det är ju över ett år sedan vi flyttade in här och det är absolut inte så att alla saker hittat sina ställen. Ni vet att jag älskar när var sak har sin plats, men det tycks ta tid. Dessutom ändrar behovet och sakerna ständigt med små barn och små saker.

1

2

Ikväll åkte vi iväg på inredningsshopping. Nu köpte vi ingenting alls. Eller jo, en spegel till ena toaletten, men den passade tyvärr inte in så den får vi returnera. Just nu känns det faktiskt så att köksrenoveringen först (ännu inte tidsbestämd) och sedan resten. Det nya köket känner jag att kommer att vara något av en nystart för vår nedre våning, så småinredningen får vänta lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s