Sommarlov i poolen

1

2

3

Det går svallvågor i den nya poolen. Nu är barnens sommarlov igång och jag gissar att de kommer att vara i bassängen rätt mycket de kommande månaderna. Överlycklig är Minea när hon nu kan simma runt i poolen. Också pappa och mamma får plats, vilket uppskattas.

6 reaktioner till “Sommarlov i poolen

  1. Härligt med sommarlov! Ser så skönt ut i poolen. Var har ni skaffat den? En liknande ska jag ha till oss, men har inte ännu börjat leta efter en.

    Gilla

    1. Vi har en adapter så vi får fast trädgårdsslangen i kökskranen. Så hett vatten inifrån med en slang och kallt vatten från utekranen med en annan slang. Eller så bara passligt vatten direkt från köket. Så bra system. Tack! Ha en skön sommar ni med <3

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s