Tre veckor med Keittiökaveri

I samarbete med Keittiökaveri.

Nu har vi fått testa Keittiökaveris matkassar i tre veckor. Jag kan börja med att säga att det här har varit världens finaste majmånad vilket middagsmässigt varit en utmaning för oss. Helst hade vi bara varit ute, utan att stå i köket desto mer. Men det är en annan historia om vår familjs matlagning.

Nu har vi gjort middagar till höger och vänster och njutit av maten. Vi har fått fina råvaror och genomtänkta recept levererade till hemdörren varje måndagkväll vid på förhand meddelad tidpunkt. Alltid med ett glatt leende från chauffören.

Den första veckan testade vi på tre dagars snabbkassen. Den här blev vår absoluta favorit eftersom vi dels vill flexa lite och göra våra hemmafavoriter (ni vet makaronilåda som äts två/tre dagar och bara finns klar att värmas när klockan slår halv fem) och dels för att maträtterna i snabbkassen är tänkta att ta högst trettio minuter att tillreda. Perfekt för oss snabba matlagare.

8

9

7

Här påminner jag om att jag sannerligen inte är någon matfotograf! Tänk vardagsmiddag, så förstår ni.

6

Pulled turkey-wraps med avokado.

4

Gravad regnbågslax med potatissallad.

Den andra veckan testade vi på femdagars kassen. Här fanns det väääldigt mycket mat för vår familj. Ännu har vi fisk och rotfrukter i frysen. Vi hann omöjligt använda allt under den veckan.

5

2

Broilerstroganoff med gnocci.

3

Gräddig grisgryta med cashewnötter.

Den tredje och därmed sista veckan testade vi tredagars kassen. Passligt många rätter men till skillnad från snabbkassen kunde de här maträtterna ta längre tid att tillreda.

1

10

Italiensk broiler med varm potatissallad.

Det allra bästa var att få testa nya maträtter och få in nya smaker. Vi har absolut fått några såser och rätter på vår matlista under dessa veckor. Gremolatan, broilerstroganoffen och potatissalladen är sådana. Snabbkassen kommer vi säkert att nyttja i framtiden också.

Jag har glädjen att meddela att ni med rabattkoden TAIKURI får -10€ rabattmatkassarna. Lönar sig att testa nu till ett lägre pris. Bon app!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s