Istället för Skiathos

Nu har vi skojat en tid om det. Minns ni att vi hade bestämt att vi skulle åka tillbaka till Skiathos (där vi var på bröllopsresa) för att fira vår femårsbröllopsdag? Vi skulle till Skiathos, men vi gick till Punkkibussi istället. Så kan man summera gårdagen när vi firade träbröllop.

Pekka var i Villmanstrand halva dagen så barnen och jag åkte till Sjundeå Cup för att kolla på handboll. Vi har hela våren av någon anledning haft framme ett litet fotoalbum som är fyllt med bilder från en Sjundeå Cup. Min första eller andra? Idag var det dags för barnen att uppleva evenemanget en första gång.

0

1

Sen mötte vi upp Pekka vid tågstationen och tog oss till Punkkibussi, vårt Skiathos. Så nu har vi första TBE-vaccinet kirrat. Om två veckor igen.

2

Till kvällen kom min schwester hit för att vara med barnen genom deras kvällssysslor. Min man och jag, vi gick på restaurang.

3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s