Kalklitir Leo

I samarbete med Aveo.

1

Jag är lite förälskad. I vår nya drömmiga vägg. Ja, den känns så perfekt i vårt sovrum. Inte helt jämn i färgen utan sådär som ett moln, drömmig helt enkelt. Igår var det dags att blanda färgen och börja måla sovrumsväggen som vi planerat att måla så länge. I april fick jag två påsar Kalklitir i nyansen Leo av gänget på Aveo. En påse var passlig mängd för denna vägg.

1

Här har jag just målat det första varvet och det torkar.

4

Så här ser väggen ut nu efter två varv färg och helt torr. Ljus och drömmig och en perfekt sovrumsfärg i mitt tycke.

7

Så glad över slutresultatet. Nu har jag lust att fixa lite fina kuddar och egentligen vill jag måla de resterande väggarna i sovrummet också.

2 reaktioner till “Kalklitir Leo

 1. Så snyggt 😍 är färgen helt hrå eller bryter den i nån färg? Jag ska måla i sovrum och vardagsrum med varsin grå nyans men har så svårt att välja nyans!

  Gilla

  1. Leo färgen är en färg som tagits fram åt Emma (Att vara någons fru) till hennes son Leos rum. Inlägg här.
   Jag hade helt glömt bort detta inlägg men hade ju beskrivit den helt lika. Att den är drömmig och vilsam på något vis. Lite bryter den tydligen i blått, inget jag själv märkt av. Jag tycker bara att den är en snygg ljusgrå. <3

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s