Lugnet

1

Jag minns tiden när jag vandrade minst tio kilometer varje dag. Leo i vagnen och Minea på cykeln. Den tiden känns ganska avlägsen. Men idag har jag igen tretton kilometer på mätaren och hoppas att min majmånad ska innehålla flera sådana dagar. Har åtminstone alla förutsättningar för det med jobbschemat.

Dagens kvällspromenad var urskön och jag visade mitt favoritställe för promenadsällskapet.

8 reaktioner till “Lugnet

 1. Oj så härligt!
  Älskar just detta med mammaledigheten, att verkligen få njuta på detta sätt.

  Nu till en fråga, hoppas du vill svara :)

  Vi behöver en resevagn/smidigare vagn som komplement. Just för bilresor, stadsbesök o. eventuellt semester. Du har båda vagnarna vi har på listan ;)
  Vilken skulle du rekommendera oss? Vår son är strax ett år och (snart förhoppningvis ännu ett syskon) så det är en investering för lång tid framöver. Är Bee värd de extra pengarna, eller kan man lika gärna köpa Yoyo’n?
  Vi ska inte nödvändigtvis ha med den på något flygplan, utan tänker mest vilken vagn som i alla andra avseenden är ”bäst”. Lätt för mig att ensam bära och packa i o ur bilen med ett barn. Men som gärna funkar på semestern (olika miljöer). Funkar yoyon på lite ojämnt underlag t.ex. ?
  Hoppas du kan skriva dina åsikter om dessa och kanske ge en liten vink om vilken vagn som man främst borde rikta sin blick mot ;) Vi har alltså en annan vagn vi kommer att använda mest, det här blir mer som den där vagnen man kastar i bilen när man ska iväg. Sonen är ju rätt liten, men man kanske snart ändå kan vända honom framåt.. fast han bör helst kunna sova i vagnen. Det är nog ett ”krav” :-D

  Förstås absolut att det kan vara svårt, men nästan ännu svårare för mig att veta som aldrig en testkört nån av dem.

  Ha en fin kväll!

  Gilla

  1. Ja, som du gissade blev detta en såå svår fråga för mig. Vi har både Yoyo och Bee. Har alltid gillat Bee så mycket för att den är så jättemångsidig. Men rätt stor då som hopfälld också. Men så gillar jag yoyo för sin litenhet. Men kan bli ofantligt irriterad på att den inte är mångsidig. Tex irriterar det att barnet inte kommer åt att sitta helt rak i ryggen. Men nu har vi ju haft den i ett år och hela den tiden har den bott i bilens baklucka. Utan att egentligen uppta något utrymme alls. Så behändig är just vad den är. Men inte så mångsidig. Om du kommer åt att testa båda i butik så skulle jag göra det om jag vore du! Ganska snabbt kommer du säkert underfund med vad du vill ha. :) Hoppas ni finner rätt!
   kram

   Gilla

   1. Tack för ditt svar!
    Funderar och funderar, ena dan vinner Bee3 och andra Yoyo plus ;) Sambon röstade bugaboo men samtidigt känns det dyrt att lägga så mycket pengar på en vagn som kommer att användas lite. Men jag vet ju inte, kanske det sist och slutligen är den vi kommer använda mest.. Hade bestämt mig för en Bee3 tills jag för någon dag sedan såg en bild på en tvååring i båda vagnarna.. Då vann ju Yoyo’n överlägset! Been såg ju alldeles för liten ut. Tycker du det är stor skillnad på storleken mellan dem? Och en sista fråga, är Yoyo’n så ostabil som en del påstår? Tack tack tack! Är så tacksam för svar,vi bor i Österbotten och här finns ingen av de två vagnarna i någon butik ;D

    Gilla

   2. Måste ta hjälp av min man här. När jag påriktigt inte kan säga. Han sa att om mannen är med på bugaboo så ska du ta det :D Hahaha. Kan ha något med priset att göra. Min man tycker alltså att det är lite galenskap att lägga hundring efter hundring på vagnar. Yoyo är definitivt inte stabil men tror nog inte att den skulle välta heller. Bee är definitivt mer stabil att köra. Ryggstödet går ju att justera på bee också. Vill så veta vad ni valde sen!! :)

    Gilla

 2. Vi beställde hem en Yoyo när Ozbaby hade hurja kampanj så nu ska vi testköra den inomhus. Min sambo tycker inte heller det är alldeles logiskt att lägga så mycket pengar i en vagn.. Men han insåg nog att vi behöver en efter att jag lagt fram det på ”rätt sätt” ;D gillar vi den inte får det bli en Bee från Holland :)

  Gilla

  1. Jaha ja. Men bee är helt annorlunda när man har den vänd åt andra hållet och det stora barnet har ett fotstöd. Dessutom ska ryggstödet dras uppåt med stort barn. Så den bilden visar inte hela sanningen alls. :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s