Det blir kalklitir i sovrummet

I samarbete med Aveo.

Inför flytten till huset, som det förresten är snart ett år sen, funderade jag mycket på att måla med kalklitir, här och var i huset. Då fick vi ändå tipset av en klok bloggläsare att måla vitt först för att se ljuset och vad vi vill ha. Nu har jag helt tydligt sett att vår sovrumsvägg behöver lite färg bakom vår vita sänggavel.

Och i samma veva hörde tjejerna på Aveo av sig och ville ge ett par påsar kalklitir till oss. Jag valde nyansen Leo tack vare de bilder av färgen som jag sett på Emmas blogg. Nyansen är ju döpt efter hennes son Leo. Är så urspänd på att få se hur vi lyckas med detta projekt.

1

2

Ps. Hela aprilmånad får man kalklitir färgerna på -25% rabatt hos Aveo. Alla Kalklitir färger hittar du här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s