Utedagen

Bra känsla i kinderna ikväll. Inte många innetimmar idag. Så fin vårdag att, att. Pekka har hjälpt våra nya nästangrannar med flytten och vi andra har varit ute. Åkte till mamma i eftermiddag vilket var ett lyckat val. Barnens kusiner var på plats också så det var full rulle och bra utelekar (plus en översvämning a.k.a en leråker i lekstugan). Barn är barn.

0.JPG

2

1

Minea är så bra i trafiken. Hon har ju tränat att vara cyklist i snart tre år. Alltid har vi varit ute i trafiken med henne. Nu önskar vi att herr hej-jag-springer-ut-på-bilvägen-lite ska bli en lika vettig trafikant med tiden. Idag visade han prov på att börja klara av lilla balanscykeln själv. Som det ser ut nu måste han åka vagn när Minea cyklar. Med de några meter han tar sig fram med balanscykeln kommer vi inte långt ännu. Annat kan det bli till sommaren. Vagnen är inte favoritplatsen längre. Med spring i benen och viljan att göra lika som syster hoppas vi (mest Leo) på att kunna lämna vagnen hemma så småningom. Spännande månader framför oss.

2 reaktioner till “Utedagen

  1. Hur stor är Mineas cykel? Och hur lång är hon? Vi har en liten dam som fyller 4 år i juni och hittills har hon använt en Puky balanscykel men nu i mars lärde hon sig att cykla på min gamla 12 tums cykel. Det gick på en gång utan att prova med stödhjul alls. Puky måste nog vara jättebra för att öva upp balansen. :) Nu är hennes största önskan en egen större cykel till födelsedagspresent. Vi funderar mest om det ska vara en 16 eller 18 tums cykel.

    Gilla

    1. Vad fint! Tänk vad balanscyklarna gör. Minea har 16″ nu. Hon är just 105cm lång. Nu är sadeln lägst ner och hon räcks just passligt till marken. Vi hoppas såklart att hon kan cykla ett par somrar med denna :)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s