Tröttsöndag

Vi började inte dagen med världens bästa förutsättningar för en skön dag. Att vakna före fem är inte favoriten direkt. Slungades i tankarna snabbt tillbaka i tiden till våren när Minea vaknade 4.40 varje morgon. Klockan sex som är normen nu är definitivt hundra gånger bättre.

Tänkte inte bli människa alls idag men under vilan tog jag en powerwalk med syster och då ändrade hela känslan. En timme i solen. Med syster. Skönt. Och Pekka var hemma från resan igen.

1

2

Dagen började i backen liksom igår. Dagens bilder hade nog varit en snöigare takatalvi-historia. Längs med dagen har vi haft några små häxor på besök. Tack till dem för att de tog hand om vårt påskpynt.

1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s