Hej naturväktarna!

4

Men alltså kolla vad som uppenbarat sig under snön. Vår gräsmatta är helt full av sådana vägar skapade av något djur. Men vilket? Alla naturväktare kan nu briljera med sina kunskaper eller gissningar. Och kommer vår stackars gräsmatta att repa sig?

Tack!

5 reaktioner till “Hej naturväktarna!

  1. Oj nej, har absolut ingen aning…. är ingen naturväktare direkt, men de som kommenterat tidigare har säkert rätt. Men hos våra svärföräldrar i Tyskland så brukar de ibland dyka upp sånadär ”högar” med mull där en mullvad har grävt. Men det ser inte alls ut som era gångar. Men kanske det är skillnad på mullvadens och sorkens grävande :)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s