Rådgivning och weekend

Fyraårsgranskningen på rådgivningen, check. Båda barnen fick vaccin också. De kommande två veckorna är fyllda med inbokade tider. Rådgivningsläkare, tandhygienist, utvecklingssamtal. Det mesta såklart gånger två.

0

Efter rådgivning, dagis och jobb landade vi hemma en stund och tog sedan springtävling på det blågula varuhuset. Leo har börjat springa nu så man får ha riktigt bråttom efter honom.

1

Nu ska vi ta veckoslut här. Inleder med Parneviks och Sohvaperunat. Lördag och söndag blir riktigt festliga dagar igen. Mars är födelsedagarnas månad.

4 reaktioner till “Rådgivning och weekend

 1. Känner igen det där om att springa och jaga småkillarna. Vår lilleman blir 1,5 år nu den 17. Han började gå med stöd vid 9 månader och vid 11 månader gick han perfekt. Eller rättare sagt sprang! Han är annars också ganska aktiv så han är överallt, helst så högt upp som möjligt. :-)

  Gilla

  1. Haha ja! Klättring är bäst. Det är svettigt vid ribbstolen eftersom jag inte räcks ända upp när han klättrar upp till taket :D

   Gilla

 2. En fråga angående vaccin: i Helsingfors får man vaccin på 1-årsgranskningen och följande gång vid 4 år. Skiljer det sig från kommun till kommun? Har förstått att det skiljer sig i tandvården åtminstone (1, 3 och 5 i hfors).

  Gilla

  1. Leo fick ett vaccin redan vid åtta månader, som annars var vid ett år, eftersom vi skulle ut och resa. Och nu fick han följande dos. Sedan tycker jag att det är först vid fyra. Men inte helt säker. Och tandvården skiljer också. Här börjar den redan vid 6 månader.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s