Välkommen in till Minea

Det var Hanna som efterlyste flera bilder på vårt hem. Så igår knäppte jag några bilder på övre våningen. Vi börjar inne hos Minea. Ett rum som vuxit fram ända sedan hon var bebis och är helt lika i stilen trots förra vårens flytt.

Tidigare fanns en Expedit-hylla inne här, men den har nu flyttat in hos Leo. Så det nyaste här inne är string system hyllan med låga golvpaneler. Och favoriten, bordsytan. Nu sitter Minea här och bygger Lego. Hit upp når Leo inte så bra än. Men det är bara en tidsfråga för han kommer nästan upp på stolen nu.

5

Förra våren, när vi flyttade in, hade jag ett bloggsamarbete med Dinox och vi fick en ribbstol till Mineas rum. Tanken var från början att inspirera till rörelse och det har fungerat. När Minea har vänner över är det ofta klättring på schemat. Just nu klättrar också Leo upp, men kan inte ännu komma ner själv. Så lite extra vaktande blir det runt ribbstolen.

Till Leos 1-årsdag fick han en korgbollsställning från Dinox som också den är i hård användning. Det härliga är att man kan ha den på vilken höjd som helst på ribbstolen. Så den passar alla från barn till vuxna.

6

I vårt hem har vi gipsskivor på väggarna vilket gjorde det lite svårare med upphängningen av ribbstolen. Vi behövde två bräden som först fästes vid balkarna i väggarna och sedan kunde själva ribbstolen fästas vid dessa bräden.

Mineas leksaker, mjukisdjur, tidningar och Legon finns inne i ett av de stora skåpen som finns i rummet. Bästa leksaksförvaringen enligt mig. Out of my sight, out of my mind. Jag och inredning i ett nötskal.

2 reaktioner till “Välkommen in till Minea

  1. Åå bästa tipset på leksaksförvaringen, inne i skåpet! Hur har jag inte tänkt på det tidigare?! Slippa se alla leksaker hela tiden! Hurdant system har ni där inne? Har ni mycket skåp eller var förvarar ni kläderna?

    Gilla

    1. I barnens rum finns det tre stora skåp var. Ett med korgar, ett hängskåp och ett med vanliga hyllor. Det med hyllor används till leksaker.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s