Taikuri på sociala medier

Visst är det så att jag allt som oftast bloggar på kvällarna. Ganska stadigt vid klockan 21 är ett inlägg inne om det blir ett inlägg den dagen. Men under dagarnas gång tyr jag mig till andra lite snabbare sociala medier som inte innefattar soffan och datorn. Så följ mig gärna där också. Du kan hitta mig under namnet dannipaalosmaa på samtliga ställen.

0

Instagram: dannipaalosmaa
Snapchat: dannipaalosmaa

Instagram har jag varit inne i länge och älskar det, medan Snapchat är rätt nytt för mig. Sedan nyår ungefär har jag använt det och det är rätt kul kan jag tycka. Ibland droppar det till och med in flera snaps på en och samma dag från mig. Som idag, när Leo hade städdag.

Om ni vill inspireras av vad jag inspireras av så följ mig på

Pinterest: dannipaalosmaa

Som jag skrivit tidigare är det mycket kök och inredning där just nu. Men nu mitt i min djupa längtan till värmen är det många bilder på turkost hav och vackra stränder. Med våren i sikte blir det lite kläder för både mig och barnen som pinnas. Lite fotograferingsidéer finns också med.

Och glöm inte att gilla bloggens facebooksida: Taikuri. Där dyker de nyaste inläggen upp och ibland annat som inspirerar mig på nätet.

Hänger ni förresten på Jodel? Det gör jag ibland. Ganska kul att läsa igenom finlandssvenskarnas eskapader. Anonymt men snällt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s